Wat is YOUBEC

YOUBEC staat voor You Be Core. Vrij vertaald: word en wees jezelf waarbij je lichaam en geest in balans zijn. Voor veel mensen betekent dit meer leven vanuit het hart en minder vanuit het hoofd. In onze huidige maatschappij is cognitie belangrijk en wordt de wijsheid van ons lichaam vaak van ondergeschikt belang gemaakt met alle gevolgen van dien.

De YOUBEC-organisatie wordt gerund door enthousiaste en vakinhoudelijk deskundige vrijwilligers. Wij werken met veel passie als lichaamsgericht therapeut en leveren zo een belangrijke bijdrage aan de maatschappij. Wij helpen onze cliënten om beter in hun vel te komen en meer geluk te ervaren in het dagelijks leven.

YOUBEC heeft geen commercieel belang. Evenwel maken we kosten voor aanschaf en onderhoud van materialen voor de praktijkruimtes en investeren we in het verder opbouwen en up-to-date houden van onze kennis. Als tegemoetkoming in deze kosten en investeringen vragen wij een bijdrage tussen € 10,00 en € 20,00 per persoon per groepsbijeenkomst. (zie hiervoor ons agenda aanbod). Als blijk van waardering kun je daarnaast een donatie doen, bij voorkeur aan een organisatie, die de alternatieve zorgverlening steunt. Onze vrijwilligers kunnen je bij je keuze behulpzaam zijn. Je bepaalt zelf de hoogte van je eventuele donatie. 

De prijs voor de individuele therapie is € 60,- per uur inclusief een bijdrage aan bovengenoemde kosten.

YOUBEC diensten komen niet in aanmerking voor vergoeding door je
ziektekostenverzekering.

Lichaamsgerichte psychotherapie YOUBEC

Wat zeggen onze cliënten.

Ik heb bij Peter via Core energetic work prachtig mogen werken aan meer voelen in mijn lijf en hart, en herkennen van signalen. De oefeningen, observaties en feedback van Peter zijn spot on. Hierdoor kan ik de signalen van mijn lijf, hart of hoofd nu veel beter herkennen en dus meer leven vanuit mijn hart i.p.v. hoofd. Ik kan nu veel makkelijker schakelen en afzakken naar mijn hart als ik teveel in mijn hoofd zit. Erg blij mee….. dank je wel ! 

Pieter
Peter Hettema lichaamsgericht therapeut

Wie is YOUBEC

Ik ben Peter Hettema en initiatiefnemer van YOUBEC.Als lichaamsgericht psychotherapeut ondersteun ik je graag bij je zoektocht naar meer levensvreugde. Het is jouw unieke pad en jij bent diegene die dit pad bepaalt en bewandelt. Mijn taak is het om je te begeleiden en te ondersteunen met kennis en ervaring. Ik werk met de taal van je lichaam en volg daarbij de methode van Core Energetica en Bodymind. Daarnaast assisteer ik bij verschillende opleidingen tot lichaamsgericht psychotherapeut.

Neem gerust contact met me op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Telefoon: 06-83393593 E-mail: info@youbec.nl

Meer informatie over de lichaamsgerichte psychotherapie en de methode Core Energetica lees meer.