Wat is de “Sunrise of the Soul”

De Sunrise of the Soul (afgekort SOTS) wordt ook wel Quantum Light Breath genoemd en is ontwikkeld door Jeru Kabbal. Het is een sterk geconcentreerd adem-meditatie-proces dat je persoonlijke ontwikkeling geweldig versnelt. Het is ontworpen als een techniek om door het denken heen te breken zonder met het denken aan de slag te gaan. Oude programmeringen in het onbewuste worden daarbij los gemaakt. Het vermindert de noodzaak van analyse, pijnlijke emotionele ervaringen, jaren van therapie of vruchteloze meditaties. Het brengt je in een verruimde staat van bewustzijn.

Een groot deel van ons handelen komt uit het onbewuste, een soort megacomputer waarin alles is opgeslagen. Dus ook al onze traumatische ervaringen vanaf en inclusief de geboorte. Het wonderlijke is dat het onbewuste gelooft dat al deze traumatische ervaringen nog steeds gebeuren. SOTS is een meditatie, een innerlijke ervaring. De energie die door het ademen wordt gecreëerd brengt ervaringen, ook oud zeer, uit het onbewuste omhoog.

sunrise of the soul Jeru Kabbal
Quantum light breath Jeru Kabbal

 Allerlei gedachten en beelden, gevoelens van vreugde, verdriet, angst en pijn kunnen aan je voorbij trekken. 
Je spanningen en blokkades, maar ook je wapens en verdedigingsstrategieën kunnen eenvoudigweg verdwijnen.
Het doel van SOTS is om je hierbij te helpen en dit te oefenen.

Wat kan je verwachten?

Verwacht diepe en krachtige veranderingen. Door de focus op je ademhaling te houden, kan deze ademmeditatie -zeker als je het vaker doet- zorgen voor verlichting, opluchting, heling en een helder bewustzijn. Met SOTS zuiver je de verschillende lagen van je wezen, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel

SOTS is erg goed voor het lichaam. De toename van zuurstof in het bloed verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Het activeert het helende metabolisme in alle organen en klieren..Het remt parasieten, schimmels en virussen. Het stabiliseert de zuurgraad van het bloed en brengt balans in de rechter en linker hemisfeer van de hersenen. Van al onze organen verbruiken de hersenen de meeste zuurstof. Daardoor hebben vooral je hersenen veel last van verminderde zuurstofopname. SOTS bezorgt de hersenen niet alleen hun belangrijkste voedingsstof, maar stimuleert ook dat er meer verbindingen in je hersenen worden gemaakt.

SOTS kan door gezonde mensen zo vaak als gewenst worden gedaan. Wij raden je 1 tot 2 keer per week aan en bij voorkeur onder begeleiding, zodat er ondersteuning aanwezig is als je die nodig hebt.

Geoefende deelnemers kunnen direct meedoen met een meditatie. Voor de niet geoefende deelnemers raden wij aan eerst de voorbereidende sessies te doorlopen.

Als de meditatie je aanspreekt laat het ons dan weten via onderstaande link. Wij nemen dan spoedig contact met je op.
Je kunt natuurlijk ook direct een reservering maken.

Quantum light breath Jeru Kabbal

Marco

Ik vond het fijn om samen te mediteren. De prettige, rustige aanwezigheid van Peter, met af en toe een stimulerende aanwijzing of een hand op je rug, hielp me om er dieper en met meer overgave in te gaan.

YOUBEC lichaamsgericht therapie

Erica

Deze meditatie heb ik al eens thuis gedaan en dan voelde me toch geremd . In de groep en met de begeleiding erbij, kon ik me makkelijker ontspannen en heb ik meer ervaren. Ik voelde me beschermt en veilig. De mediatie is geweldig en zeker voor herhaling vatbaar.

YOUBEC lichaamsgericht therapie

Uw naam

Deze plek is voor uw recensie gereserveerd.


YOUBEC lichaamsgericht therapie