Ademen is leven

Voorbereiden op de Sunrise of the Soul

Ademhalen lijkt een vanzelfsprekende zaak, maar weet je dat de meeste mensen minder dan 50% van hun ademcapaciteit gebruiken. Ademen heeft grote invloed op ons lichaam, ons emotionele leven, ons bewustzijn en onze energiehuishouding. Zonder dat je het weet kun je te snel, oppervlakkig of te hoog ademen. Spanningen, angst, overbelasting, maar ook ziekte of een fysiek probleem, kunnen daarvan de oorzaak zijn. Bij een onregelmatig ademhalingspatroon maakt ons lichaam de stresshormonen cortisol en adrenaline aan. Door deze hormonen kun je last krijgen van benauwdheid, duizeligheid, prikkelingen in ledematen, flauwvallen en zelfs blijvende schade.


Sunrise of the Soul meditatie

Hoe oppervlakkiger we ademen, hoe minder we voelen. Het is vaak een overlevingsmechanisme om adequaat om te gaan met heftige situaties. Goede ademhaling geeft het immuunsysteem een boost, het is de manier om te kalmeren, kracht te vinden en om gelukkiger te worden.

Sunrise of the Soul, hierna afgekort SOTS, is een sterk geconcentreerd adem-meditatie-proces. Het wordt ook wel Quantum Light Breath (QLB) genoemd. SOTS is een intensieve meditatie, een innerlijke ervaring. Het is ontworpen als een techniek om door het denken heen te breken zonder met het denken aan de slag te gaan. lees meer.

Het doen van de SOTS meditatie is geen sinecure. Je kunt diepe en krachtige veranderingen verwachten. SOTS zal onzuiverheden en gifstoffen uit de verschillende lagen van je wezen opruimen, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel.
 
 

De voorbereiding op SOTS bestaat uit 5 opeenvolgende bijeenkomsten. Je leert hoe je ademhaling is. Je gaat beleven hoe het is om volledig te ademen, wat dit met je doet en hoe jij hierop reageert. Emoties komen aan de oppervlakte en vragen om geuit te worden. Uiting met je hele lichaam. Je oefent met anderen in een groep. Na de 4e sessie ben je voorbereid en kun je in laatste bijeenkomst de Sunrise of the Soul meditatie doen.

Als de meditatie voorbereiding je  aanspreekt laat het ons dan weten via onderstaande link. Wij nemen dan spoedig contact met je op.
Je kunt natuurlijk ook direct een reservering maken.